NAGEL­RECONSTRUCTIE

Gelacy is een hypo-allergeen product en is een kruising van gel en acryl, het is flexibel en sterk. De natuurlijke nagel wordt keurig begeleid, uw teen is niet zo gevoelig en het ziet er verzorgd uit. Deze reparatie kan zowel bij vrouwen als bij mannen.

Heeft u last van een mycosenagel/schimmelnagel (in de volksmond ook wel kalknagel genoemd), haal ik het zieke gedeelte van de nagel zorgvuldig weg, en bouw ik op de natuurlijke nagel een nieuwe nagel. De nagel ziet er dan weer mooi uit in de open schoen, sandaal of slipper.

HET KAN OP DE HUID WORDEN AANGEBRACHT EN IS DAAROM GESCHIKT VOOR

  • Mycosenagel
  • Traumanagels
  • Stootnagel/afgebroken nagels
  • Ingroeiende nagels
  • Tunnelnagels
  • Cosmetische correcties

Mycosenagels zijn niet in één behandeling te verhelpen (kan soms een jaar duren of nog langer). Belangrijk is om iedere 4 tot 6 weken een herhaalbehandeling te doen. Dit is om de vorderingen goed in de gaten te houden.

De gel is zuurstof doorlatend en hierdoor geschikt voor een goede verzorging met een schimmeltinctuur, desinfectie en nagelolie. Zowel bij schimmelnagels als afgestoten nagels etc. is het goed om deze adviezen op te volgen. De gel hecht namelijk niet aan de huid, hierdoor kunnen er zeepresten etc. onder gaan zitten. Door het gebruik van de tinctuur, desinfectie en olie kunnen we de schimmel behandelen/voorkomen.

HET IS BELANGRIJK DE ADVIEZEN VOOR THUIS OP TE VOLGEN !!!

De behandeling voor thuis bestaat uit: (verkrijgbaar in de salon)

Solutionspray (schimmelwerend middel)

Dadi oil (nagelriemolie)

Na de reparatie kan gewoon gellak op de teennagel aangebracht worden. Dan ziet niemand dat u met een schimmelbehandeling bezig bent. U kunt dan met trots uw voeten laten zien.

Voor een goede hechting moet er voldoende nagel zitten (1/3 nagel), het is daarom belangrijk dat ik de nagels eerst zie voordat ik tot behandeling kan overgaan.

Samen met u zal ik een behandelplan opstellen.